Kinderbijbelclub


Jezus zei: ‘Laat de kinderen tot Mij komen’.
Vanuit de gemeente wordt er ongeveer om de 3 weken KinderBijbelClub gehouden. De KinderBijbelClub, het woord zegt het al, is een club voor kinderen. Elke clubmorgen beginnen we met een vertelling uit de Bijbel. Dan mogen we horen van de Verlosser, Die zondaren redden kan. Na de vertelling gaan we zingen en wordt er een lied aangeleerd. Daarna is het tijd voor knutselen. Ondertussen wordt er voor drinken en wat lekkers gezorgd.

Voor wie en wanneer?
Ben jij tussen de 4 en 12 jaar en woon je in de buurt van de kerk? Dan ben je van harte welkom! Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee. Je wordt om ongeveer 10:15 opgehaald en om ongeveer 12:00 uur weer thuisgebracht. Eventueel mag je ook zelfstandig komen, als het van je ouders mag.

Naast de KinderBijbelClub, wordt er de laatste week van de zomervakantie VakantieBijbelClub gehouden. Op woensdag tot en met vrijdag van 14:00 uur tot 16:00 uur zijn alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar welkom om met ons te komen luisteren naar een verhaal uit de Bijbel, te zingen, knutselen en spelletjes te doen.

Voor meer informatie:
Meester Robert 06-42812400
Juf Salina 06-30917439