Overslaan en naar de inhoud gaan

Kinderbijbelclub

Jezus zei: ‘Laat de kinderen tot Mij komen’.
Om de twee weken is er KinderBijbelClub. Het woord zegt het al, dit is een club voor kinderen. Voor jou dus!

Wat doen we allemaal?
Elke clubmorgen (zaterdagochtend) of - avond (vrijdagavond) luisteren we naar een verhaal uit de Bijbel. Je hoort van de Heere God als Verlosser, Die zondaren redden kan. We zingen samen, leren een lied of een tekst, knutselen met elkaar en natuurlijk wordt er ook voor drinken en iets lekkers gezorgd.

Voor wie en wanneer?
Ben jij tussen de 4 en 12 jaar en woon je in de buurt van de kerk? Dan ben je van harte welkom! Als het op zaterdagochtend club is, word je om ongeveer 10:15 uur opgehaald en om ongeveer 12:00 uur weer thuis gebracht. Als het op vrijdagavond club is, word je om ongeveer 18:45 uur opgehaald en om 20:30 uur thuis gebracht. Je mag ook zelfstandig komen, als het van je ouders mag.
Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee!


VakantieBijbelClub
Naast de KinderBijbelClub, wordt er de laatste week van de zomervakantie VakantieBijbelClub gehouden. Ben je tussen de 4 en de 12 jaar? Dan ben je op woensdag tot en met vrijdag van 14:00 uur tot 16:00 uur welkom. We luisteren naar een verhaal uit de Bijbel, zingen, knutselen, spelletjes spelen en natuurlijk zorgen we voor iets lekkers

Wil je meer weten?
Juf Karin 06-16196724
Juf Salina 06-30917439