Overslaan en naar de inhoud gaan

Bijbelstudie

Ieder winterseizoen, in de maanden september tot en met mei, houden wij eens per maand een Bijbelstudieavond. Deze vindt plaats in de grote zaal van de Sionkerk. Dan komen jongeren en ouderen bij elkaar. De leeftijd varieert van 18 tot ruim 80 jaar.

Om 19.30 uur beginnen we. De avonden worden afwisselend ingeleid door J.B. de Raaf en T.J. Rijneveld. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van een PowerPoint presentatie.

Na een inleiding van ongeveer een half uur tot drie kwartier is het de hoogste tijd om te pauzeren onder het genot van koffie of thee.
Na de pauze bespreken we in kleine groepen wat vragen over de psalm en de inleiding. Rond 21.30 uur bespreken we de uitkomst van de groepsgesprekken. Het streven is dat we uiterlijk 22.00 uur naar huis gaan.

Elkaar ontmoeten rondom de Bijbel is verrijkend. Velen geven aan dit niet (meer) te willen missen. Naast gemeenteleden ontvangen we ook graag gasten. Die zijn er trouwens op iedere Bijbelstudieavond.
Misschien bent u nieuwsgierig geworden. U bent van harte welkom. Het verplicht u tot niets. Er zijn geen kosten aan verbonden en we houden ook geen collecte.

We ontmoeten u graag op onze Bijbelstudieavonden.
Wilt u nog meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact op met:

Ben de Raaf tel: 06 40 41 24 85 of Teunis Rijneveld tel: 06 14 96 85 12