Overslaan en naar de inhoud gaan

Jeugdvereniging -16

Wie zijn wij?
-16 jeugdvereniging ‘Benjamin’

Voor wie zijn wij?
Alle jongeren die naar het voortgezet onderwijs gaan, zijn tot hun zestiende hartelijk welkom.

Wanneer komen wij bij elkaar?
Om de twee weken op vrijdagavond vanaf 19.30 uur. We sluiten de avond om 21.30 uur af.

Wat is ons doel?
We willen met elkaar nadenken over Gods Woord. Hoe kunnen we God leren kennen? Wat heeft de Bijbel ons te zeggen voor ons dagelijks leven? Hoe staan we als christen-jongere in de maatschappij?
Verder is ons doel om het contact tussen jongeren in de gemeente te versterken.

Wat doen wij?
Op de meeste verenigingsavonden wordt er een inleiding gehouden over een Bijbels of actueel onderwerp, waarbij we inbreng van de leden ook op prijs stellen. We denken over dat onderwerp na door er met elkaar over te praten, vragen te maken of door bijvoorbeeld een spel of quiz. Iedere verenigingsavond is dat weer anders. Natuurlijk is er ook genoeg tijd om na de pauze gezellig met elkaar te kletsen en iets actiefs te doen. Wij zorgen voor drinken met iets erbij. Helaas komt er niet altijd van, maar we zijn ook graag muzikaal bezig.
Het seizoen openen we traditioneel met een strandwandeling met warme chocolademelk met slagroom en een broodje knakworst op de pier in Hoek van Holland. In de kerstvakantie eten we altijd een keer met elkaar in een gezellig sfeertje. We luisteren dan ook naar een kerstverhaal en we zingen samen. Aan het einde van het seizoen bezoeken we in mei de Bondsdag van de JBGG en natuurlijk organiseren we daar een actieve dag middag bij.

Bestuur/contactpersoon
Sander v.d. Hil (contactpersoon)
Hanno van Breugel (penningmeester)
Lennart de Raaf
Sharon de Raaf
Hanna Harinck