Afsluiting seizoen met hightea

Donderdag 6 juli was al weer de laatste bijeenkomst. Net als verleden jaar wilden we het seizoen afsluiten met een hightea. Vrijwilligsters Elise Dijkgraaf en Nel Hak wilden dit organiseren. En hoe!!!
Wat een verrassing stond ons te wachten toen we bij de tuin van Elise aan kwamen. Er stond een echte Engelse hightea klaar. Prachtig engels servies, gezellige kleden en heerlijke sandwiches,  cupcakes, scones met zelfgemaakte jam en cream. Taarten (door de bakservice gemaakt), walnotenboterkoek, bowl en chocolaatjes. Het was echt af.
We hebben gezellig met elkaar gepraat en voelden ons echt verwend.
Fam. O. spraken een dankwoord uit en zeiden dat de Pruttelpot erg veel voor moeder en hen betekende. Ze hadden voor alle vrijwilligers een leuke  pot met een thymplant. Op de label stond 'thanks for your thyme'. Erg leuk en origineel.
Aan het eind hebben we gelezen over de tekst: Ik ben met u, al de dagen, tot aan de voleinding der wereld. (Matt. 28:20).
We weten niet of we elkaar weer zien, maar wanneer de Heere bij ons is gaat het goed. Met elkaar hebben we het mooie lied  'Wat de toekomst brenge moge' gezongen.
Het was een hele fijne middag.
Elise en Nel nogmaals bedankt!

Foto's: